Beste Klanten,

Zoals jullie gisteren ongetwijfeld gemerkt zullen hebben, heeft tikketnation toch wat problemen ervaren bij de verkoop van de kaarten voor Danzanya Dance in Space waarvoor uiteraard onze excuses.

Uitvluchten hoeven we hier niet te zoeken. Een miscommunicatie tussen tikketnation en de partner die het betaalplatform verzorgt, lag aan de oorzaak hiervan. We zijn er ondertussen in geslaagd om het betalingssysteem terug online te brengen.

We hebben ook moeten vaststellen dat er enkele foutieve bestellingen werden geplaatst. Dat wil zeggen dat er een bestelling geplaatst werd zonder op te geven
welke plaatsen je wenst te reserveren.

Na overleg met de organisator werd besloten om de voorverkoop opnieuw te starten, nu zondag 11 maart 2018 om 19h stipt.

Hoe gaan we concreet te werk?

– De bezoekers die een correcte bestelling hebben uitgevoerd, zullen de mogelijkheid krijgen om online hun bestelling als nog te betalen en nieuwe geldige tickets te ontvangen. Zij behouden ook de gereserveerde plaatsen en zullen hierover persoonlijk gecontacteerd worden per telefoon en dit kan tot vrijdag duren.

– Bezoekers die een foutieve bestelling hebben geplaatst, zullen geïnformeerd worden per mail dat hun bestelling geannuleerd wordt. Zij krijgen zondag opnieuw de mogelijkheid om tickets te bestellen.

– Geen paniek er zijn voor beide dagen ongeveer 100 tickets beschikbaar.

OPGELET : De tickets die op 5 maart 2018 werden uitgestuurd via tikketnation, zullen gedeactiveerd worden. Deze tickets zijn niet geldig en waren ook TEST tickets.

Bij verdere vragen kan u met ons contact opnemen via info@tikketnation.eu.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.