Een cruciale vraag die elke ondernemer zichzelf continu zou moeten stellen. Het antwoord is heel simpel: Ze kiezen voor ons omdat we goed zijn in wat we doe en omdat ons product voor hen relevant is.  Dus waarom zou je voor tikketnation moeten kiezen? Naar onze mening beschikken we over enkele troeven die ons net dat streepje voorgeven op de concullega’s.

Dankzij ons kwalitatief netwerk en een ruime ervaring in de sector hebben wij alle troeven in handen om voor u een beduidende meerwaarde te betekenen.Wij gaan samen met u op zoek naar de juiste aanpak.

Dankzij ons maatwerk verzekeren wij u steeds een persoonlijke service met de nodige aandacht voor de noden en wensen van uw doelgroep en in functie van uw marketingdoelstellingen en budget. Flexibiliteit staat centraal in onze aanpak.

De klant staat centraal.

Waar onze concullega’s steeds meer kiezen om de klant zelf toegang te geven tot hun product om dan ook nog eens zelf alle administratieve rompslomp op zich te nemen, kiezen wij er voor om hem/haar te begeleiden. Zo zetten wij volop in op customer intimacy. Een concept waarbij we trachten zoveel mogelijk informatie te verzamelen waardoor we ons product volledig kunnen afstemmen op de klant.

 Service afgestemd op uw behoeften

Door ieder individu persoonlijke aandacht te geven en een product op maat aan te bieden ambiëren wij om aan een langdurige, loyale klantrelatie op te bouwen.

 Transparant en duidelijk

Waar we zelf enorm veel belang aan hechten is de communicatie naar de klant toe. Door zo transparant en eerlijk mogelijk te zijn, proberen we hem/haar zoveel mogelijk te informeren over onze dienstverlening en onze tarieven. Daarom opteren wij om deze informatie ook beschikbaar te stellen via onze website.