Het begrip veelgestelde vragen of frequently asked questions (FAQ) wordt gebruikt als benaming voor een lijst met vaak voorkomende vragen over een bepaald onderwerp, waarop een antwoord wordt gegeven.”

Hieronder kan u een overzicht terugvinden van de meeste gestelde vragen die we tot op heden hebben mogen ontvangen. Vindt u geen treffend antwoord of heeft u eveneens een vraag waarvan u vindt dat deze vermeld moet worden? Aarzel dan zeker niet en neem contact met ons op.

Indien anders vermeld is deze website het enige officiële kanaal. Koop uw tickets niet via onofficiële kanalen, tweedehandswebsites of veilingsites. De organisator van het evenementis niet aansprakelijk in geval van aankoop van valse tickets. Aarzel niet om ons te contacteren als u twijfelt over de echtheid van tickets of aan een specifiek verkooppunt.

Bij het bestellen van houw tickets werd er gevraagd om je te registreren. Normaliter zal je de tickets ten laatste enkele dagen na ontvangst van betaling ontvangen. Mocht dit echter niet het geval zijn, kan je je altijd aanmelden en de tickets online downloaden.
Opgelet : dit is enkel mogelijk na betaling van de tickets.

De aankoper is verantwoordelijk voor zijn tickets. Terugbetaling is niet meer mogelijk. Uw ticket is uw toegangsbewijs tot het evenement. Bij de toegangscontrole is het van belang dat u uw tickets bij de hand hebt. Bij verlies van uw tickets dient u deze dan ook opnieuw te printen.

Neen, dat hoeft niet. Het is niet verplicht om uw ticket in kleur te printen, alleen de leesbaarheid is van belang.

Tickets kunnen niet omgewisseld of terugbetaald worden, tenzij het concert geannuleerd is.

Ja, dat kan. U kan per ticket een naam opgeven. We raden u wel aan om uw eigen e-mailadres te gebruiken voor ontvangst van de tickets.

Neen, absoluut niet. Er is geen ondergrens voor het aantal tickets dat u kan of wenst te verkopen.

Load More