Eenvoudig online tickets verkopen

tikketnation heeft een platform ontwikkeld waar organisatoren hun evenement kunnen registreren. Dit platform stelt hen eveneens in staat om online tickets te verkopen voor hun evenement.

Voor dat we beginnen met de tickets te verkopen via ons platform, hadden we graag wat meer achtergrondinformatie verkregen van u als klant. Wat is de naam van het evenement, wanneer vind het plaats, welk type van tickets wenst u aan te bieden, had u graag enkele foto’s toegevoegd, enzovoort. Verschillende vragen die we graag kort met u bespreken.

tikketnation wil, via een eenvoudige en snelle manier, organisatoren de mogelijkheid aanbieden om online tickets te verkopen. Wij kiezen er ook bewust voor om de klant te begeleiden bij het aanmaken van het evenement en aanbieden van bijhorende tickets. Het enige wat u als klant moet doen, is ons de nodige informatie verschaffen.

Het registreren van uw evenement op tikketnation is volledig gratis. U bepaalt zelf de kostprijs van de tickets. Afhankelijk van de vastgelegde prijs, wordt een administratieve kost doorgerekend.

Wij bieden de organisator ook de mogelijkheid aan om een eigen domeinnaam aan te vragen. Deze zal er dan uitzien zoals mijnevenement.tikketnation.eu.

Meer informatie aangaande de tarieven kan u terugvinden op de tarieven pagina.

Tickets verkopen

Na het registreren van uw evenement, kunnen bezoekers online tickets aankopen. Bij de aankoop van de tickets zal er ook automatisch overgegaan worden tot betaling van de bestelde tickts. Deze betaling gebeurt volledig online.

Online betalen? Graag zo veilig mogelijk.

Wij hebben gekozen voor een betaalmodule die werkt zij volgens het Three Lines of Defence-model. Dit houdt in dat er onafhankelijke werknemers in dienst zijn die de veiligheid en efficiëntie van de interne processen bewaken. De nieuwe module beschikt over de nodige certificaten (PCI-DSS level 1) die het niveau van beveiliging hanteren.

PCI DSS staat voor Payment Card Industry Data Security Standard. Dit is een internationale beveiligingsstandaard, opgesteld door de diverse betaalkaartmaatschappijen. De standaard probeert betaalkaartgegevens te beschermen en zo misbruik van kaartgegevens, en daarmee schade, te voorkomen. PCI DSS stelt eisen aan het verwerken, doorsturen en opslaan van kaartgegevens. Alle bedrijven die creditcards en internationale debetpassen accepteren, moeten voldoen aan het veiligheidsvoorschrift PCI DSS. Dit wordt jaarlijks getoetst en helpt fraude te voorkomen.

Enkele functionaliteiten